Správy

Stanovisko HC SLOVAN k zmene na poste generálneho manažéra

0 0

HC SLOVAN Bratislava potvrdzuje, že Maroš Krajči oficiálne požiadal o uvoľnenie z funkcií generálneho manažéra, predsedu predstavenstva HC SLOVAN Bratislava a.s., a predsedu občianskeho združenia HC SLOVAN Bratislava mládež.

$article->fk_main_image->title

Klub sa vzniknutou situáciou zaoberá a intenzívne hľadá riešenie, s ktorým verejnosť zoznámi na mimoriadnej tlačovej konferencii najneskôr do konca apríla.

“V Slovane prebiehajú plynule prípravy na novú sezónu v KHL. K prioritám patrí predĺženie spolupráce s generálnym partnerom, sledovanie nových posíl a príprava zmlúv po 1.5.2017, ako aj príprava na začiatok predpredaja sezónnych vstupeniek 2017/18,” povedal člen predstavenstva Juraj Široký ml.

HC SLOVAN Bratislava zároveň dementuje informáciu, ktorú v utorok vydal denník Plus jeden deň a prevzala väčšina médií. “Nie je vôbec pravda, že novým generálnym manažérom a predsedom predstavenstva bude pán Radovan Okenka. Náhradu za Maroša Krajčiho nebude jednoduché nájsť, verím však, že nové personálne riešenie predstavíme do niekoľkých týždňov,”  potvrdil J. Široký ml.

Západná konferencia

P Tím GP PTS