Stanovisko klubu k vyhláseniu výsledkov Tipsport Ligy

Prinášame oficiálne stanovisko HC SLOVAN k informácií Ligovej rady o vyhlásení výsledkov súťažného ročníka Tipsport Ligy 2019/20.


HC SLOVAN Bratislava, rovnako ako viaceré ďalšie kluby Tipsport Ligy, prijal s veľkými rozpakmi rozhodnutie Ligovej rady o vyhlásení výsledkov zrušeného ročníka 2019/20.

Určenie majstra v situácii, keď nebolo možné odohrať ani kompletný program základnej časti, považujeme, porovnávajúc pri tom rozhodnutia, akým uzavreli sezónu v ostatných prestížnych európskych hokejových ligách (Česko, Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko), kde ukončili základnú časť a dokonca rozohrali play off, za bezprecedentné rozhodnutie, ktoré nebolo ani náznakom konzultované s klubmi - účastníkmi Tipsport Ligy.

HC SLOVAN Bratislava sa v atmosfére všeobecného sklamania, smútku a obáv, v ktorej sa momentálne nachádza celá slovenská hokejová komunita, necíti ani zďaleka - napriek dosiahnutému 2. miestu po 55 kolách - ako vicemajster a už vôbec by si nedovolil verejne sa prezentovať striebornými medailami. Vieme, že podobné pocity prevládajú aj u našich odvekých rivalov v HC Košice, ktorí skončili na treťom mieste. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar