Slovan úspešnejší v nájazdoch

HC SLOVAN Bratislava zdolal Duklu Trenčín na jej ľade 2:1 po samostatných nájazdoch.


Dukla Trenčín – HC SLOVAN Bratislava  1:2sn (0:0, 1:0, 0:1 – 0:0, 0:1)


Góly a asistencie: 23.Starosta – 58. J. Valach, rozh. náj. Yogan
HK Dukla Trenčín: Valent (Bowns) – Kudla, Crinon, Starosta, Martiška, Nemčík, Lemcke – M. Valach, Mikyska, Tybor – Krajč, B. Rehuš, Berisha – J. Minárik, J. Švec, Beták – Honzek, Paukovček, Krajčovič.
HC SLOVAN Bratislava:
Gudlevskis (Hlavaj) – Golian, MacKenzie, Sersen, Gachulinec, Maier, J. Valach, Beňo, Štajnoch – Yogan, Harris, R. Gašpar – Takáč, Rapuzzi, Jääskeläinen – Zigo, Preisinger, Matoušek – J. Sukeľ, Kytnár, Fominykh.
Rozhodca: J. Tvrdoň, Pavela – P. Tvrdoň, Rehák.
Posledný prípravný duel pred štartom Tipos extraligy začali aktívnejšie domáci, ich príležitosti z úvodu sa však neujali. Dukla nevyužila ani polminútovú presilovku o dvoch hráčov, viackrát sa výborne zaskvel Gudlevskis. Hra sa neskôr vyrovnala, oba tímy sa však mohli spoľahnúť na svojich brankárov.

Prvý gól priniesla až 23. minúta, keď kapituloval lotyšský gólman v službách Slovanu. Belasí mali potom viac z hry, svoje šance však nezakončili gólovo, domácich držal brankár Valent. Slovanisti sa napokon vyrovnávajúceho gólu dočkali v hre bez brankára v 58. minúte, keď sa zblízka presadil Valach.

Výhru mohli hráči Slovana uchmatnúť ešte v riadnom hracom čase, neskôr i v predĺžení, gól v početných výhodách ale nestrelili. V samostatných nájazdoch rozhodol o výhre HC SLOVAN Andrew Yogan, ktorý bol jediným presným strelcom z oboch mužstiev.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar