Slovan partnerom MS v hokejbale!

Slovan podporí ďalšiu významnú športovú udalosť v Bratislave

Náš klub sa stal oficiálnym partnerom majstrovstiev sveta v hokejbale, ktoré sa uskutočnia v priebehu júna na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Slovan sa týmto partnerstvom stáva súčasťou ďalšej veľmi významnej športovej udalosti organizovanej na Slovensku.

"Hokej a hokejbal majú k sebe veľmi blízko a patria medzi obľúbené športy na Slovensku. Preto som veľmi rád, že sme získali takého partnera a verím, že aj vďaka jeho podpore sa nám podarí zorganizovať výnimočný šampionát“, uviedol prezident Slovenskej hokejbalovej únie Jaroslav Melišek.

Podľa slov generálneho manažéra Slovana Maroša Krajčiho, je skvelé, že majstrovstvá sveta sa odohrajú v ich domovskej aréne. "K hokejbalu mám veľmi blízky vzťah a ako dlhoročný hráč hokejbalu som rád, že náš klub môže byť súčasťou tejto veľkolepej udalosti“, uviedol na záver.

Slovan poskytol organizátorom šampionátu bezplatne VIP priestory. Hokejbal je vítaným doplnkom hokejistov pri príprave a popularitu naberá tento šport na celom svete. Len na Slovensku je registrovaných cez 9000 hráčov a hrajú sa viaceré turnaje.

Sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou týchto MS a organizátorom turnaja prajeme rovnako vydarený šampionát, ako bol ten v ľadovom hokeji.

jk, sita


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar