Šatan zostáva!

Miroslav Šatan sa dohodol s našim klubom na predĺžení zmluvy a divákov bude zabávať hrou aj v nasledujúcich mesiacoch.

Mirovi Šatanovi skončila zápasom v Poprade pôvodná mesačná zmluva s našim klubom. Hneď po stretnutí sa naskytla pre mnohých fanúšikov kľúčová otázka: jednalo sa o posledný zápas Mira Šatana v belasom drese? Kam budú smerovať jeho kroky? Dnes krátko po desiatej hodine sú už obe otázky zodpovedané.

Miroslav Šatan zostáva v Slovane do konca aktuálnej sezóny vrátane play-off! Samozrejmosťou je že Mira v belasom drese si budú môcť priaznivci vychutnať už v piatkovom zápase proti Žiline.

Miro je kľúčovým hráčom v našom tíme a podpisom tohto skvelého hokejistu sme získali obrovskú výhodu voči ostatným klubom. Svoje kvality Miro nemusí nikomu dokazovať, no ak sa chcete presvedčiť, nech hovoria za neho štatistické ukazovatele. Po desiatich zápasoch je najproduktívnejším hráčom celého mužstva, keď strelil 4 góly a na 9 asistoval. Zároveň dosahuje aj výborné hodnoty v štatistike +/- , keď bol na ľade až pri 16 strelených góloch.Ako sme už spomínali, zmluva znie do konca aktuálnej sezóny, t.j. do 30. apríla 2012. Miroslav Šatan bude aj naďalej nosiť dres s číslom 81.Miroslav Šatan je hráč, ktorý odohral nespočetné množstvo zápasov v NHL, je držiteľom Stanley Cupu, ktorý vyhral s Pittsburgom Penguins. Pôsobil aj v takých tímoch ako Boston Bruins, či Buffalo Sabres, má obrovské reprezentačné skúsenosti, je majstrom sveta z roku 2002. Pre náš klub, pre celú ligu a hlavne pre vás fanúšikov je správa o podpísaní Mira Šatana do konca sezóny tou najlepšou správou posledných dní a týždňov.Svoj prvý zápas s novou zmluvou odohrá už v piatok. Touto cestou by sme vás chceli pozvať na piatkový domáci zápas so Žilinou.Máte jedinečnú príležitosť vidieť na vlastné oči hráča, ktorý menil dejiny slovenského hokeja. V spolupráci s mladými a šikovnými hráčmi (Hudáček, Bakoš, Preisinger, Kudrna...) či navrátilcami do belasého tabora (Mišo Hudec, Roman Kukumberg) sa nášmu klubu podarilo vytvoriť skvelý hokejový orchester. Radi by sme sa sa bavili hokejom spolu s vami.Piatkový domáci zápas s Mirom Šatanom v našom drese začína o 18.00, vstupné je od 4 EUR, deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Lískty kúpite v predajnej sieti Ticketportalu a na zimnom štadióne v deň zápasu od 14.00.Chlapci si chcú udobriť fanúšikov po dvoch prehrách a urobia všetko pre to, aby zvíťazili. Držme im spoločne palce.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar