Rullier už v Bratislave!

Premiéru zaznamená proti Skalici

Skvelá správa pre Slovan pred blížiacim sa play-off! Kanadský obranca Joe Rullier pristál v sobotu tesne pred desiatou hodinou ráno na viedenskom letisku, kde už naňho čakal náš generálny manažér Maroš Krajči. Pred play-off sme opäť silnejší!

Z príchodu Rulliera sa všetci tešíme, veď sme na neho netrpezlivo čakali, nakoľko by mal byť obrovskou posilou pre naše zadné rady. Joe začne trénovať s mužstvom hneď od prvého tréningu a zápasovú premiéru zažije už proti Skalici.

Vitaj Joe a prajeme Ti veľa šťastia!

Kto je Joe Rullier:

Rullier sa narodil 28.januára 1980 v Montreale. Draftoval ho klub NHL Los Angeles Kings z celkového 133. miesta v 5. Kole. Rullier má aj skúsenosti s európskym hokejom, keď pôsobil vo švajčiarskom Klotene a hrával aj vo fínsku za tímy HPK Hameenlinna a Jokerit Helsinky.S hokejom začínal v QMJHL, kde obliekal dres Rimouski Oceanic. Od roku 2001 až do roku 2008 pôsobil neustále v AHL vo viacerých tímoch. 4 sezóny obliekal dres tímu Manchester Monarchs, potom z tímu odišiel, no o rok neskôr sa vrátil. Pôsobil aj v tímoch Lowell Lock Monsters, Hartford Wolf Pack, Manitoba Moose, Portland Pirates, Springfield Falcons. Bridgeport Sound Tigers a Binghampton Senators.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar