Rozširujeme tím našich dobrovoľníkov

Si verným fanúšikom Slovana a chcel(a) by si sa podieľať na aktivitách svojho klubu? Pridaj sa teraz do nášho zápasového tímu dobrovoľníkov.


Pred začiatkom novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy pripravuje HC SLOVAN Bratislava pre návštevníkov domácich zápasov opäť celý rad noviniek, ktoré by mali zatraktívniť celkový rámec a priebeh domácich zápasov KHL.
HC SLOVAN preto oslovuje všetkých svojich fanúšikov, ktorí by mali záujem stať sa súčasťou tímu spolupracujúceho na organizácii jednotlivých sprievodných aktivít počas domácich zápasov Slovana v KHL.

Náplňou práce dobrovoľníkov v sezóne 2017/2018 bude pomoc pri zabezpečovaní súťaží (pred, počas a po zápase) a iných sprievodných aktivít klubu (napr. autogramiáda, fotosteny, all access backstage pas, ai.).

Do tímu dobrovoľníkov hľadáme aktuálne troch chalanov a jedno dievča vo veku 18+ rokov, ktorým študijné, pracovné a iné povinnosti dovolia zúčastniť sa v sezóne min. 20 domácich zápasov.

Pokiaľ máš aj Ty záujem stať sa súčasťou HC SLOVAN a rozšíriť náš tím, neváhaj a pošli nám email s krátkym textom, prečo by si sa chcel stať dobrovoľníkom a čím si práve Ty ten pravý, na adresu: entertainment@hcslovan.sk do 15. júla 2017.
Práve teraz je tu pre Teba ideálna príležitosť. Staň sa dobrovoľníkom HC SLOVAN!

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar