Proti Jugre kapitánom Bartovič

Hokejisti HC SLOVAN Bratislava nastúpia dnes o 14:00 slovenského času proti Jugre Chanty-Mansijsk v podobnej zostave ako v Prahe. Chýbať bude len kapitán Ján Lipiansky.


Hokejisti HC SLOVAN Bratislava absolvovali v chladnom Chanty Mansijsku v deň zápasu zhruba 45 - minútové rozkorčuľovanie. Po ňom sa všetci rýchlo presúvali do autobusu, keďže dnes bolo v meste chladnejšie ako včera až - 39 stupňov! Okrem počasia sa Slovanisti vyrovnávajú aj s časovým posunom + 5 hodín. Menšie problémy narobil chalanom hotel Jugorskaja Dolina, ktorý sa vo svojom vnútri skladá z troch častí a málokto si zapamätal komplikovanú cestu na svoju izbu. "Zavolám si taxík," vtipkoval po obede Jaro Janus, ktorý sa chystal oddychovať pred náročným zápasom. Krátko po tréningu bola už známa aj dnešná zostava. Zraneného kapitána Lipianskeho nahradí v druhom útoku Peter Ölvecký, ktorý nastúpi s krídlami Hudáčkom a Bartovičom. Miesto Ölveckého si vo štvrtom útoku zahrá na pozícii centra Miroslav Preisinger. Prvé tri obrany zostali nezmenené, vo štvrtej  je písaná dvojica Trška - Mihálik.
Zostava: Janus (Konrád) –  Sigalet, Sersen, Bakoš, Bližňák, Miklík – Ďatelinka, Švarný (A), Hudáček, Ölvecký, Bartovič (C) – Mojžíš, Tabaček, Kudrna, Kytnár, Kukumberg (A) – Tršska, Mihálik, Mikúš, Preisinger, Daňo.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar