Predkupné právo na permanentky už len do piatku 10. augusta

Do piatku večera si ešte môžu doterajší majitelia permanentiek predĺžiť svoje miesta za najvýhodnejšie ceny.

Ceny permanentiek sú v porovnaní s vlaňajšou sezónou znížené v priemere o 50-60 eur, v závislosti od jednotlivých sektorov. V porovnaní s cenami pre nových záujemcov o permanentky sú až do tohto piatku lacnejšie o 30 až 80 eur (13 - 20 %). V porovnaní so súčtom cien za individuálne zápasové vstupenky sa zľavy pre doterajších držiteľov permanentiek pohybujú od 29 až do 38%. Zľavy sú vypočítané pri predpokladaných 29 domácich zápasoch KHL hraných v Bratislave. Permanentkár môže ušetriť 78 až 151 eur, pričom najväčšia zľava je v najlepšom sektore (Prestige A4 a A10). 
Zvyšné dva zápasy - 26. a 28. októbra 2018 - musí Slovan odohrať vo Viedni a tieto zápasy nie sú v cene a teda súčasťou permanentky. O podmienkach návštevy týchto dvoch zápasov pre fanúšikov Slovana klub momentálne rokuje s vedením KHL, ktoré organizáciu zápasov zverilo súkromnej eventovej agentúre. 

Každý držiteľ permanentky naviac dostane od klubu bezplatne permanentkovú kartu aj s funkciou HC SLOVAN Cashback Card. V prípade, že si ju v priebehu sezóny aktivuje, z ceny permanentky sa mu po ukončení predaja vrátia 3% späť na účet v hotovosti a ďalšie 1 percento v podobe tzv. “shopping points”, ktoré bude môcť využiť pri nákupoch vo viac ako 2 000 obchodoch po celom Slovensku a u 90 000 obchodných partneroch po celom svete.

Všetky sezónne vstupenky (permanentky), ktoré sú v ponuke, predstavujú výraznú zľavu oproti súčtu cien za individuálne zápasové vstupenky a fixáciu ceny počas celej sedemmesačnej sezóny.  Pri kúpe permanentky v prvej vlne predpredaja, t.j. pre verných permanentkárov, cena jedného zápasu pre permanentkára tak vyjde od 9,30 do 13,80 eur. Pre porovnanie, ceny individuálnych zápasových vstupeniek budú od 12 do 19 eur v bežnom predpredaji, resp. do 22 eur v tzv. "last minute" predpredaji menej ako dva dni pred začiatkom zápasu. 

Príjmy z ticketingu zostávajú kľúčovou súčasťou rozpočtu Slovana. Všetky príjmy zo vstupného poputujú naspäť do klubu na zabezpečenie ďalšej sezóny s konkurencieschopným hráčskym kádrom a kvalitnou organizáciou domácich zápasov poskytujúcich pekný zážitok pre celú rodinu.
Permanentku "HC SLOVAN KHL 2018/19" je možné zakúpiť na všetkých hlavných predajných miestach Ticketportal. Na predajných miestach Zimný štadión, Aupark a Central je možné priamo kúpiť kompletný permanentkový balíček s plastovou permanentkovou kartou, na ostatných miestach iba voucher, ktorý je potom potrebné do konca augusta zameniť za plastovú kartu. Od pondelka 13. augusta už budú všetky nezakúpené miesta v prvej vlne uvoľnené do predaja.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar