Pred novým rokom ešte dva zápasy

Do Žiliny, doma s Nitrou

Hokejisti Slovana Bratislava už majú po sviatkoch a svedomito sa pripravujú na najbližšie dva zápasy. Pred novým rokom vycestujeme do Žiliny a vo štvrtok hráme doma proti Nitre.

Obaja súperi sú z kategórie tých ľahších. Aj Žilina aj Nitra sú v tabuľke za nami. S našimi najbližšími protivníkmi sa nám darí  striedavo.

Naše dva zápasy v Žiline priniesli vždy rovnaký výsledok. 5:1. Raz sme týmto výsledkom vyhrali, raz prehrali, doma sme Žilinu v oboch stretnutiach porazili. Zajtra odohráme v Žiline posledný zápas v základnej časti na jej ľade. Úvodné buly je naplánované na 17. hodinu.

Nitra nás zdolala v treťom kole na našom ľade po samostatných nájazdoch. Neskôr sme im prehru vrátili, doma sme potom znova vyhrali, no v Nitre prišla ďalšia prehra s týmto protivníkom.

Zápas s Nitrou, ktorý odohráme doma vo štvrtok 30. decembra je posledným zápasom Slovana v tomto kalendárnom roku. Všetci hráči by boli veľmi radi, keby ste zopakovali krásnu návštevu zo zápasu s Košíc a prišli ich v hojnom počte povzbudiť. Lístky sú za v cene od 2 EUR.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar