Prebieha dražba vianočných dresov

Na webových stránkach www.hcslovan.sk a www.hokejportal.sk prebieha súbežne dražba vianočných dresov HC SLOVAN Bratislava.


Hokejisti Slovana v nich odohrali vianočný zápas proti obhajcovi Gagarinovho pohára 2016 Metallurgu Magnitogorsk, v ktorom napokon po dramatickom priebehu podľahli 2:4.
Špeciálnu edíciu vianočných dresov navrhol pre spomínaný zápas Juraj Šiška, ktorý sa v posledných rokoch podieľa na celkovej vizuálnej identite klubu v KHL. Slovan sa pre tento jeden zápas vrátil k základnej červenej farbe, v ktorej hrával svoje zápasy najmä v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch minulého storočia. Navyše, červená patrí k obľúbeným módnym farbám Vianoc. Vianočný dres má tradičné pásy nahradené motívmi snehových vločiek a vianočných stromčekov, alternatívne klubové logo je umiestnené do štylizovanej vianočnej gule. Dres je na vybraných miestach pretkávaný striebornou niťou, čo mu dodáva zvláštnu eleganciu.

HC SLOVAN Bratislava dáva pre zberateľov do dražby kompletnú sadu autentických, hraných dresov, medzi nimi aj najproduktívnejšieho hráča tímu Jeffa Taffea (20), ktorý v ňom strelil jeden z najkrajších gólov celej sezóny KHL, dres ďalšieho strelca gólu Žigu Jegliča (14), kapitána Michala Sersena (8), či gólmana Justina Poggeho (49), ktorý v zápase zaujal post jedničky namiesto suspendovaného Barryho Brusta. 

Vyvolávacia cena každého dresu je stanovená na € 100,-. Výťažok z tejto dražby dresov poputuje na konto neziskovej organizácie Deťom s rakovinou, ako aj na materiálne dovybavenie pre deti v slovanistických prípravkách.Aukcia začala v pondelok 16. januára dopoludnia a bude trvať až do nasledujúceho pondelka 23. januára 2017 súbežne na stránkach www.hcslovan.sk a tiež www.hokejportal.net. Vrcholiť bude v tento deň medzi 19:00 h a 21:00 h, kedy sa bude rozhodovať o konečných cenách a tiež majiteľoch cenných dresov.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar