POZOR! Termín pre držiteľov predkupného práva na permanentky predĺžený do pondelka 9. septembra

Dovoľujeme si Vás informovať, že termín na uplatnenie predkupného práva bol predĺžený z 30.8.2019 až DO PONDELKA 9. SEPTEMBRA 2019 DO 23:59 H.

Vzhľadom na silný dovolenkový týždeň v závere augusta, končiace letné školské prázdniny a štátny sviatok chce HC SLOVAN Bratislava týmto rozhodnutím umožniť bez zbytočného zhonu a nervozity zakúpiť si permanentky na novú sezónu za najvýhodnejšie ceny.

Na predajných miestach “Zimný štadión”, Odbojárov 9, “NC Central”, Metodova 6, a “Aupark”, si môžete zakúpiť priamo novú plastovú permanentkovú kartu. 

Ak sa pre uplatnenie predkupného práva rozhodnete využiť iné predajné miesto Ticketportalu, resp. kúpu prostredníctvom internetu, pri kúpe obdržíte permanentkový voucher, ktorý je následne potrebné zameniť za plastovú permanentkovú kartu na predajnom mieste “Zimný štadión”, najneskôr do prvého domáceho zápasu (utorok 17.9.2019).

Vaše cenové zvýhodnenie pri využití predkupného práva predstavuje 56 až 118 eur (29-31 %)
v porovnaní so súčtom cien vstupeniek na všetky domáce zápasy. 

Ceny permanentiek v porovnaní s vlaňajšou poslednou sezónou v KHL boli znížené až o 130-140 eur (v závislosti od sektora).

Po 9. septembri budú všetky nevyzdvihnuté rezervácie zrušené a miesta z nich budú ponúknuté do voľného predaja novým záujemcom.

Ďakujeme za Váš záujem o permanentky “HC SLOVAN Tipsport Liga 2019/2020” a želáme Vám veľa pekných hokejových zážitkov v nadchádzajúcej sezóne.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar