V lete Slovan Hockey Camp

Ďalší ročník medzinárodného hokejového kempu HC SLOVAN Hockey Camp sa uskutoční toto leto na prelome mesiacov júl a august.


Jeden z najúspešnejších doplnkových letných projektov Slovan Hockey Camp sa aj toto leto teší medzi malými hokejistami veľkému záujmu. Po niekoľkých dňoch od spustenia registrácie bola kapacita prvého turnusu pre hráčov naplnená. Naďalej sa však hokejisti môžu prihlasovať do druhého turnusu kempu, otvorené je aj prihlasovanie pre nádejných brankárov. HC SLOVAN Hockey Camp odštartuje toto leto prvým turnusom 27. júla 2015, kedy okrem hráčov budú môcť zdokonaľovať svoje zručnosti aj brankári. Pre tých budú pripravené okrem iného aj samostatné tréningové jednotky so špeciálnymi cvičeniami pod dohľadom brankárskych trénerov. Druhý turnus pokračuje od 3. augusta 2015.Termíny turnusov HC SLOVAN Hockey Camp pre leto 2015:
#1 27.07. – 01.08. 2015 (voľné miesta už len pre brankárov)
#2 03.08. – 08.08. 2015 (hráčsky turnus)Program kempu bude prebiehať tak ako v minulých rokoch v špičkových podmienkach SLOVNAFT Areny, ktorá zabezpečí účastníkom kempu maximálny komfort a priestor pre tréningy na ľade, na suchu, v modernom Slovan Hockey Centre na jedinečných trenažéroch, potrebnú regeneráciu ako aj efektívnu teoretickú analýzu herných situácií a individuálnych činností hráča. Účastníci kempu sa popri športovej stránke zdokonalia aj v hokejovej angličtine, ktorá má praktický prínos a význam už pre túto vekovú kategóriu.Prihlasovací formulár nájdete na webe www.slovanhockeycamp.skFotogalériu z predošlých ročníkov hokejového kempu nájdete TU. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar