Poďakovanie vlastníkov

Gól v predĺžení piateho semifinálového zápasu vo Zvolene bol pre HC SLOVAN Bratislava bodkou za hokejovou sezónou 2020/21.

Po odznení prvých emócií by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na tom, že sme túto sezónu vôbec mohli absolvovať. Popravde, je to tak trochu malý zázrak, ak vezmeme do úvahy, v akých podmienkach musel hokej v náročnej pandemickej dobe na Slovensku fungovať.

Naša vďaka patrí všetkým partnerom a dodávateľom, bez ktorých by sme to len ťažko zvládli. Vlani začiatkom leta nebol na tom Slovan príliš dobre. Bol nesmierne zraniteľný. Svojim fanúšikom dokonca nemohol istý čas zaručiť, že vôbec do novej sezóny nastúpi alebo si bude môcť dovoliť hrať vo svojom tradičnom hokejovom chráme na Tehelnom poli.
Napokon všetko dobre dopadlo. Klub kultivovaným spôsobom zmenil vlastnícku štruktúru, dôveru mu prejavili viacerí partneri a manažmentu sa podarilo zložiť konkurencieschopné mužstvo, ktoré sa zaradilo medzi štvorčlennú užšiu špičku extraligy. Samozrejme, veľmi sme túžili po postupe do finále a zabojovaní o majstrovský titul. Za dôležité však považujeme, že Slovan do svojej storočnicovej sezóny vstúpi konsolidovaný, finančne stabilizovaný a športovo silný.

Veľké poďakovanie patrí našim verným fanúšikom. Aj keď nemohli prísť na štadión, mužstvo ich podporu cítilo prostredníctvom tisícov odkazov cez online prostredie. Pevne veríme, že v novej sezóne sa budeme môcť opäť vidieť, pretože hrať v prázdnej desaťtisícovej aréne bolo vskutku skľučujúce. 

Ako sa zvykne vravieť, nová sezóna začína deň po poslednom zápase tej predchádzajúcej. Slovan v nej oslávi 100 rokov od svojho založenia. Čas do jej začiatku chceme využiť čo najlepšie, aby sme sa v jej závere tešili z úspechu. Ako celoživotní fanúšikovia nášho spoločného klubu prirodzene vieme, čo sa v Slovane považuje za úspech. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar