Po výbornom výkone vo Zvolene nás zajtra čaká Martin

Prelomíme domácu smolu?

Hráči Slovana predviedli vo Zvolene oduševnený kolektívny výkon, ktorý nám priniesol zaslúžené tri body za víťazstvo.

Všetko sa to začalo u výborného Rybára, ktorý pustil za svoj chrbát len jeden gól a pripísal si 39 úspešných zásahov. Druhým základom víťazstva bola výborná a dôrazná hra obrany. Až na menšie chybičky v úvode si obrana plnila svoje povinnosti a dôkladne čistila priestor pred Rybárom. Útočníci vypomáhali v obrannej činnosti a vpredu boli dostatočne aktívny.

V zápase so Zvolenom nám vyšli presilové hry.  Zvolenčanom sme v nich viackrát podkúrili, predviedli sme v nich množstvo výborných akcií a v presilovej hre sme strelili aj víťazný gól stretnutia.

Výborný výkon zo zápasu vo Zvolene by chceli naši hráči potvrdiť aj v domácom prostredí. Posledné dva zápasy sme na domácom ľade prehrali, keď nad naše sily boli Košice i Nitra. Vraví sa, že do tretice všetko dobré a my tomu veríme.

V Bratislave sa odohrá tzv. šesťbodový zápas. My sa nachádzame na 6.mieste so ziskom 61 bodov, Martin je siedmy a získal o bod menej. Tabuľka je mimoriadne vyrovnaná. Na štvrté miesto strácame len dva body. Zajtrajší zápas bude nesmierne dôležitý aj preto, že v januári odohráme doma viacero nesmierne náročných zápasov. Prídu napríklad Poprad či Košice.

Zajtrajší šesťbodový zápas začína o 17.30. Lístky sú stále v predaji od 2,50 EUR.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar