Permanentky za najvýhodnejšie ceny už len do stredy večera

Držitelia permanentiek zo sezóny 2016/2017 majú na predĺženie si svojho miesta pre nadchádzajúcu sezónu posledný deň.


Prvá vlna, v rámci ktorej sa pre držiteľov predkupného práva predávajú permanentky za najvýhodnejšie ceny, potrvá už iba do stredy 31. mája do 22:00 h.
Zvýhodnené ceny pre permanentkárov zo sezóny 2016/17 sa pohybujú v cenách od 320 do 450 eur (okrem státia) v závislosti od konkrétneho sektoru. Permanentky predstavujú výraznú zľavu oproti súčtu cien za individuálne zápasové vstupenky a určitú fixáciu ceny počas celej sedemmesačnej sezóny. Zľavy sa pohybujú od 24 až do 64%, pričom najväčšia je v najlepšom sektore (Prestige A4 a A10).

Ďalším benefitom permanentky HC SLOVAN KHL 2017/18 je tiež jej funkcia HC SLOVAN Cashback Card. Po jej aktivácii a ukončení predaja sa držiteľovi permanentky vrátia 3% späť na účet v hotovosti a ďalšie jedno percento v podobe tzv. “shopping points”, ktoré bude môcť využiť pri nákupoch vo vyše 2 000 obchodoch po celom Slovensku.

Okrem toho permanentky platia aj na všetky prípravné zápasy Slovana hrané v domovskej aréne (25.7. Spartak Moskva, 2.8. HC PSG Zlín, 15.8. Kometa Brno) a garantujú predkupné právo za zvýhodnenú cenu v prípade postupu Slovana do play off. Majitelia permanentiek pri zámene voucheru za HC SLOVAN Cashback kartu dostanú darčekový box s limitovanou edíciou DVD "My sme Slovan" k 95. výročiu založenia klubu, ako aj viacerými kupónmi na zľavy, bonusy a akcie od vybraných reklamných partnerov klubu. 

Po ukončení prvej vlny predpredaja permanentiek "HC SLOVAN KHL 2017/18" bude v dňoch 2.-14. júna prebiehať druhá vlna. Aj v tejto si ešte permanentkári z predchádzajúcej sezóny budú môcť uplatniť predkupné právo na svoje miesta, ceny však budú o 20 až 50 eur vyššie, ako v prvej vlne (v závislosti od jednotlivých sektorov).

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar