Otvárame kotol!

Fanklub Verní Slovanu a HC SLOVAN Bratislava pozýva všetkých fanúšikov zažiť skutočnú atmosféru zápasu v srdci arény Ondreja Nepelu.\r\n

Teraz nastáva opäť šanca, aby si sa stal súčasťou novej éry fandenia, aká tu ešte predtým nebola. Aj ty buď nový fanklub.

Začíname spolu už na nedeľňajšom domácom zápase HC SLOVAN vs HC Nové Zámky 24. októbra o 18:00 h.

Pandémia koronavírusu zasiahla všetkých a nevyhol sa jej ani oficiálny fanklub Verní Slovanu (zal. 2006), ktorý sa už viac ako pätnásť rokov stará o jedinečnú a zároveň slušnú atmosféru počas domácich zápasov Slovana v aréne Ondreja Nepelu.

Jeho rady čiastočne preriedli kvôli pretrvávajúcim obmedzeniam návštevy zápasov. Pre Teba je to však veľká šanca pridať sa teraz k nám, stať sa novou a pevnou súčasťou fanklubu, spoznať úplne zblízka autentickú atmosféru kotla, jeho nepísané pravidlá a zvyky.

Lídri slovanistického kotla počas vlaňajšej covidovej sezóny nezaháľali, poctivo udržiavali všetky chorály, skandovania a pokriky, dokonca naštudovali niektoré nové.

Teraz sú pripravení sa s Tebou o všetko podeliť. Čo musíš urobiť Ty? Iba poslať krátku správu s kontaktom na seba na mail: fanklubvs@gmail.com. Na základe nej Ťa budeme z fanklubu spätne kontaktovať a pošleme Ti všetky potrebné informácie, akým spôsobom a kde Ti doručíme voľné vstupenky do nášho kotla na B6 na nedeľňajší zápas HC SLOVAN vs HC Nové Zámky (nedeľa 24. októbra o 18:00 h).

Sme presvedčení, že spoločne stojíme pri novej etape slovanistického hokejového fanklubu, ktorý v posledných dvoch desaťročiach určoval trendy fandenia na Slovensku, stal sa povestným aj počas pôsobenia nášho klubu v KHL, a to všetko vo veľmi slušnej atmosfére a v maximálnom bezpečí.

Pozn.: Keďže aj v tomto týždni je Bratislava zaradená do oranžového stupňa COVID Automatu, vstup na zápas je možný iba plne zaočkovaným fanúšikom alebo mladým ľuďom vo veku max. 12 rokov a 2 mesiace.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar