Prebieha akreditácia novinárov pre sezónu 2018/2019

Novinári, TV štáby a fotografi, ktorí majú záujem o akreditáciu na zápasy KHL v sezóne 2017/18 sa môžu prihlásiť do 5. augusta 2018 cez systém KHL.

Proces akreditácie novinárov, fotografov a TV štábov na zápasy Kontinentálnej hokejovej ligy pre sezónu 2018/2019 prebieha do 5. augusta 2018 na oficiálnom webe nadnárodnej súťaže KHL.Zástupcovia médií sa môžu akreditovať cez nový systém KHL Media portálVšetky informácie a návod na akreditáciu nájdete TU.

KHL rozhodne o udelení akreditácie najneskôr do 15. augusta 2018, a každého záujemcu bude informovať e-mailom. Úspešní kandidáti si budú môcť svoju akreditáciu vyzdvihnúť pred prvým súťažným zápasom KHL v press centre ZŠ Ondreja Nepelu. 

Po skúsenostiach z minulých sezón by sme TV redakcie radi požiadali, aby si na celý ročník akreditovali iba redaktorov. Kameramanov, z dôvodu veľkej rotácie, vyriešime vždy jednorazovým vstupom priamo pred zápasom. 

Klub si vyhradzuje právo v konečnej fáze rozhodnúť o počte akreditovaných novinárov na jednu redakciu, ši o akreditácii danej redakcie, TV a foto vôbec. Dôvodom je veľký záujem domácich a zahraničných médií a kapacitné obmedzenia v novinárskom sektore ZŠ Ondreja Nepelu.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar