Na ZŠ Ondreja Nepelu zrušené všetky tréningy a zápasy mládeže

HC SLOVAN Bratislava informuje rodičov detí vo svojich mládežníckych kategóriach k opatreniam v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom SARS-CoV-2.


V súvislosti so šíriacim sa koronavírusom SARS-CoV-2 informoval prevádzkovateľ Zimného štadióna Ondreja Nepelu náš klub o rozhodnutí svojho zriaďovateľa, ktorým je Hlavné mesto SR Bratislava, uzatvoriť zimný štadión pre verejnosť s účinnosťou od pondelka 9. marca 2020 od 12:00 h až do odvolania.
Zároveň boli zrušené všetky tréningové jednotky detských a mládežníckych tímov. V aréne sa podľa tohto rozhodnutia mesta počas tejto mimoriadnej situácie môže konať iba tréningový proces profesionálnych hráčov A - mužstva. Vedenie HC SLOVAN Bratislava je na základe tohto rozhodnutia prinútené až do odvolania zrušiť všetky tréningy a zápasy svojich detských a mládežníckych tímov.V súvislosti s nariadením Ústredného krízového štábu SR o okamžitom zákaze všetkých športových podujatí v krajine predbežne na dobu 14 dní, očakávame aktuálnu informáciu od Ligovej rady Tipsport Ligy, ako toto nariadenie ovplyvní termíny zvyšných troch kôl nadstavby a začiatok vyraďovacej fázy.  

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar