Na European Trophy aj špeciálny bulletin!

Zaujímave čítanie počas European Trophy

HC SLOVAN Bratislava pripravil pre svojich fanúšikov špeciálny bulletin k European Trophy.

Pamätáte si tie časy, kedy ste si pred zápasom kúpili bulletin a čítali ho pred zápasom, cez prestávky a po zápase ste si ho odniesli ako pekný suvenír? Bulletiny patria neodmysliteľne k hokeju. Preto sme pre vás pripravili na European Trophy exkluzívny bulletin, ktorý si budete môcť zakúpiť len na zimnom štadióne počas jednotlivých zápasov.

V bulletine nájdete všetko to, čo potrebujete vedieť pred začiatkom najprestížnejšieho letného hokejového turnaja. Dozviete sa niečo o našich nových posilách, prečítate si to najzaujímavejšie o našich súperoch, dozviete sa aký program majú naši hokejisti počas tohto turnaja, s akým kádrom doň nastupujeme a omnoho viac. Nakoľko má European Trophy smelé plány, venujeme sa v bulletine i samotnému turnaju, jeho histórii a formáte.

Bulletin sa bude predávať hodinu pred začiatkom každého stretnutia a cez prestávky hokejových zápasov. Predávať ich budú naše krásne Angels Cheerleaders. Cena bulletinu je stanovená na 2 EUR.

Veríme, že sa vám bulletin bude páčiť a že bude pre vás príjemným spestrením výnimočnej udalosti, akou účinkovanie Slovana v European Trophy určite je.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar