Možnosť darovať 2% z daní na deti a mládež

Vážení priatelia, opätovne sa blíži obdobie podávania daňových priznaní a s tým aj možnosť poskytnutia 2% z týchto daní na registrované organizácie.

Vážení priatelia,

opätovne sa blíži obdobie podávania daňových priznaní a s tým aj možnosť poskytnutia 2% z týchto daní na registrované organizácie.

Jednou z týchto registrovaných organizácii je aj občianske združenie HC SLOVAN Bratislava – mládež, vychovávajúce adeptov ľadového hokeja vo veku 6 až 16 rokov. Keďže priame príspevky štátu pokrývajú náklady na prípravu detí, mladých záujemcov o ľadový hokej, vo veľmi malej miere, je potrebné zabezpečiť aj iné spôsoby financovania ich športovej prípravy. 

A práve poskytnutie 2% z dane z príjmu je jednou z tých najväčších možností. Prosíme Vás, využite túto možnosť aj tento rok.

Postup poukázania 2% z dane z príjmu:

Vo Vašom daňovom priznaní v sekcii „VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov" (pre PO a FO) resp. na formulári „VYHLÁSENIE o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane" a „POTVRDENÍ o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti" pre zamestnancov vyplníte príslušné údaje a poukážete príslušnú čiastku v prospech doleuvedeného občianskeho združenia. Termíny k podaniu DP resp. zaslania vyhlásenia príslušnému správcovi dane (daňový úrad) sú nasledovné: t.j. k 31.3.2011 právnické osoby a fyzické osoby podávajúce sami daňové priznanie a k 30.4.2011 pre zamestnancov, ktorým robí ročné zúčtovanie dane zamestnávateľ. Príslušné formuláre a poučenie o ich vyplnení nájdete na stránke: www.rozhodni.sk

Dôležité upozornenie !!!

Vzhľadom na fakt, že v tomto roku naše združenie bude spolupracovať na projekte podpory talentovanej mládeže s našou sesterskou organizáciou KŠK SLOVAN Bratislava o.z., žiadame Vás o poukázanie 2% z dane na uvedenú organizáciu: 

   Krasokorčuliarsky športový klub SLOVAN Bratislava, o.z.
   Ružinovská 4, 821 01 Bratislava
   IČO: 30 774 454

V prípade, že nášmu občianskemu združeniu HC SLOVAN Bratislava – mládež svoje 2% z dane poukážete cez KŠK SLOVAN Bratislava, o.z., žiadame Vás aby ste zaslali kópiu Vášho daňového priznania na strane „VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov" do 15.4.2011 (pre PO a FO) resp. kópiu „VYHLÁSENIA o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane" a „POTVRDENIA o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti" do 15.5.2011 (pre zamestnancov) na adresu:

   HC SLOVAN Bratislava – mládež, o.z.
   Odbojárov 3, 831 04 Bratislava

alebo odovzdali priamo podpredsedovi výboru p. Oldřichovi Šteflovi / + 421 911 677 456,  resp. mailom na adresu: finance@hcslovan.sk

Ďakujeme Vám

 

KLIKNITE SEM - Tlačivá, ďalšie informácie

 

Návrat na hlavnú stránku


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar