Lady GaGa a tí druhí

FOTO: Belasí ladili formu pred play off veselým karnevalovým spôsobom

Belasí ladili formu pred play off veselým karnevalovým spôsobom.

Exhibícia HC Slovan na bratislavskom Hlavnom námestí sa od začiatku niesla v pohodovej a veselej atmosfére. Prispeli k nej veľkou dávkou aj samotní hráči, ktorí neváhali vykorčuľovať na ľad v rôznych klobúkoch, parochniach a doplnkoch. Najvýraznejšie sa v tomto smere prezentoval brankár Braňo Konrád, ktorý sa do brány postavil v bielej parochni v štýle Lady GaGa a ozdobu hlavy doplnil štýlovými okuliarmi. Joe Rullier, ako správny zástupca severoamerického kontinentu, sa po ľade preháňal s čelenkou indiánskeho náčelníka, Maťovi Štajnochovi na hlave svietila korunka, akú má Socha slobody. Aby sme po inšpiráciu nechodili len do zahraničia, reputáciu Slovákov hrdo chránil Peťo Trška ako Jánošík. Snažili sa aj iní borci – Lukáš Bohunický mal na hlave mexické sombrero, Jakub Cíger a Miro Preisinger bukanierske klobúky a Libor Hudáček sa prevtelil do námorníka (alebo námorníčky?) s blonďavou hrivou.

"Nápad vyzdobiť hokejistov takto netradične vznikol úplne spontánne v stredu na obed. Maroš Krajči prišiel s návrhom, že sú fašiangy a takouto formou by sme mohli akciu obohatiť. Masky sme kupovali v špecializovanom obchode a chalani boli týmto nápadom nadšení. Keď Maroš zbadal indiánsku čelenku, hneď vedel, že bude pre Rulliera. A Joe je za každú srandu, takže okamžite súhlasil," poodhalila zákulisie fašiangového zápasu PR manažérka Veronika Némethová.

Ak chcete slovanistov spoznať aj z tej veselšej stránky, pozrite si FOTOGALÉRIU. A nezabudnite, že zajtra už sranda končí, stretneme sa o 18:00 na ružinovskom zimáku, kde belasí zvedú prvú štvrťfinálovú bitku s Trenčínom.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar