Krídla sa predstavia na ľade Martina

Dnes o 18:00 sa predstavia hráči Modrých krídiel na ľade HK Martin.\r\n

Krídla v poslednom zápase proti Humennému predviedli zlepšený výkon, na ktorý budú chcieť nadviazať na severe Slovenska proti Martinu. Rezerva bratislavského Slovana je zatiaľ učupená na dne tabuľky, pričom vyhrala len jeden zápas. V tabuľke tak majú po siedmich zápasoch 3 body. Domáci Martinčania na tom dlho neboli lepšie, ale v posledných dvoch zápasoch zaknihovali dôležité body. Najskôr sa im podaril husársky kúsok, keď v derby porazili rivala zo Žiliny a následne zaknihovali víťazstvo aj doma proti Dubnici. Po 8. kole je celok spod Strečna s deviatimi bodmi na 10. mieste.
Tabuľku produktivity Martina vedie útočník Matej Dírer s 11 bodmi (5+6), ktorý hetrikom dopomohol k víťazstvu nad spomínanými Vlkmi. Rovnaký počet 5 zásahov má na konte center prvého útoku Martinčanov Jakub Linet. V bráne dostáva väčší priestor Pavol Maťovčík s priemerom 3,15 inkasovaného gólu na zápas (91,36%).
Lídrami produktivity Modrých krídiel je stále trojica 5 bodových Uram, Kľučiar, Danišovský. Doposiaľ najviac sa strelecky darilo Jakubovi Uramovi so 4 zásahmi a mladému Richardovi Petrášovi s tromi gólmi. V zostave s Martinom by malo chýbať viacero opôr rezervy Slovana, ktorí v tom istom čase vypomáhajú A mužstvu v zápase Chapions Hockey League proti Třincu.
Zápas začína o 18:00. Priamy prenos možete sledovať na huste.sk.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar