Krídla čaká ďalší dôležitý zápas

Dnes o 18:00 sa Modré krídla predstavia na ľade Považskej Bystrice.

V nedávnych troch stretnutiach si „panteri", ako sa prezývajú hráči z Považskej Bystrice, až dvakrát vyskúšali predĺženie spolu so samostatnými nájazdmi, no v oboch prípadoch neúspešne. Medzitým ešte podľahli žilinskému kádru 1:6 a do dnešného stretnutia vstupujú s trojicou prehier po sebe.

Momentálne so 14 bodmi okupujú deviate miesto tabuľky. Lídrom produktivity v Považskej Bystrici je Patrik Lušňák s 8 bodmi (5+3). Odchovanec Piešťan pôsobil v sezónach 2015/2016 a 2016/2017 v Slovane a okúsil tak KHL. V bráne by mal nastúpiť mladý Tomáš Hrušík s priemerom 2,63 na zápas s 91,50% úspešnosťou zákrokov.

Presne v opačnej situácii sú bratislavskí mladíci z krídiel, ktorí z rovnakého počtu duelov vyťažili plný počet bodov. V posledných zápasoch proti Leviciam, Martinu a Žiaru nad Hronom získali plný bodový počet. Za víťazstvami ich ťahá v skvelej športovej forme hrajúci Dušan Klučiar. Pri mene skúseného krídelníka svieti z poslednej trojice stretnutí bilancia 5+2, dokopy v sezóne má na konte 12 bodov. Darí sa aj jeho dvojičke z prvého útoku Patrikovi Danišovskému, ktorý má na konte 8 asistencií. V bráne predvádza výborné výkony mladý Ádam Beke s úspešnosťou 91,40%

Zápas v Považskej Bystrici začína o 18:00. Priamy prenos môžete sledovať na huste.sk.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar