Kolotoč Slovnaft Extraligy sa opäť rozbieha- v utorok do Skalice

Po reprezentačnej prestávke sa naladíme opäť na ligovú vlnu

Slovenská reprezentácia vyhrala domáci Slovakia Cup a spríjemnila reprezentačnú prestávku všetkým fanúšikom slovenského hokeja. No prelaďme na inú vlnu, v utorok sa opäť rozbehne Slovnaft Extraliga.

Do jej konca ostávajú tri zápasy, my nastúpime na ten prvý v Skalici. Domáci sa v poslednej ddobe rozbehli, boduju pravidelne a naposledy vyhrali 1:0 na ľade silnej Banskej Bystrice. Do Skalice sa chystá aj enkláva našich fanúšikov, ktorí nás budú hnať vpred svojimi hlasivkami.

Do zostavy Slovana by sa po dlhej dobe mal vrátiť útočník Andrej Nedorost a premiéru zaznamená kanadský obranca Joe Rullier. Od utorka tak bude v drese Slovana pôsobiť dvojica kanadských zadákov. Cez reprezentačnú prestávku si naši hráči doliečili menšie bolačky a liečili sa z virózy, ktorá zasiahla našu kabínu. K dispozícii by mali byť už všetci hráči.

Už v piatok odohráme posledný domáci zápas v základnej časti a príde k nám Banská Bystrica. Pevne veríme, že sa stretneme na tribúnach v čo najhojnejšom počte. Zápas v Skalici začína o 17.00. Jedná sa o náš predposledný zápas na ľade súpera v základnej časti, ktorú ukončíme v nedeľu 20. februára v Poprade.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar