Je tu opäť TREND konferencia o športovom manažmente

Na dôležité otázky odpovedia profesionáli, ktorí majú blízko nielen k športu, ale aj k biznisu na TREND konferencii Športový manažment 2016 v utorok 27. septembra v Považskej Bystrici.

V USA majú aj školské súťaže vyššiu návštevnosť ako najvyššia ligová súťaž na Slovensku. Ako dokážu úspešní športovci premeniť záujem verejnosti na peniaze? Čo chýba nášmu športu, aby sa stal úspešným biznisom? Je chyba v mentalite národe, v legislatíve alebo sú rezervy aj v práci športových funkcionárov?  V rámci jednotlivých panelov vás čakajú tieto témy:
Ako nájsť silu zvíťaziť
Charizma Mateja Tótha dáva tušiť, že má na to, aby sa stal nielen športovou legendou, ale aj marketingovou ikonou. Osobne príde porozprávať o tom, či si na túto úlohu trúfa, ale tiež o tom, kde nájsť sily vyhrať jednu z fyzicky najťažších disciplín.
Biznismeni o športe
Úspešní manažéri so športovou minulosťou ponúknu svoje biznisové tipy, aby šport zaujal. Účasť prisľúbil generálny riaditeľ Slovenskej sporiteľne a niekdajší šéf Slovenského zväzu orientačných športov Štefan Máj a obchodný riaditeľ správcovskej spoločnosti C-Quadrat Jakub Křivan, ktorý vďaka basketbalovému štipendiu študoval v USA. O svoje skúsenosti sa podelí aj odborník na marketingovú komunikáciu a krasokorčuliar Tomáš Kika.
Ako na Slovensku zorganizovať veľké podujatie
Slovensko hostilo v tomto roku viacero významných svetových podujatí. Majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní, Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní, ale aj obnovený míting P-T- S. S ich organizátormi budeme hovoriť o tom, s akými prekážkami museli bojovať a ako hľadali cestu k divákom i sponzorom.
Od hudby k športu
Čo je to Sports based family entertainment? Čo musí ponúknuť šport, aby zaujal divákov? Túto tému priblíži spíker Jaro Slávik, ktorý organizoval napríklad turné The Harlem Globetrotters na Slovensku, v Maďarsku a Česku. Pripravuje Zombi Run a bojové večery Lingerie Fighting Championship výlučne pre ženské bojovníčky. Podieľa sa na príprave majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale a manažuje basketbalový klub ŠKP Bratislava.

HC SLOVAN Bratislava je už tradičným mediálnym partnerom TREND konferencie o Športovom manažmente. Ak sa chcete na konferencii v Považskej Bystrici zúčastniť, program a registráciu nájdete na stránke www.trendkonferencie.sk.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar