Jaro Janus zostáva v Slovane!

Jaroslav Janus bude pôsobiť v A tíme Slovana už svoju tretiu sezónu.


Populárny gólman a miláčik bratislavského publika sa s vedením Slovana dohodol na predĺžení zmluvy. Nový Janusov kontrakt s HC SLOVAN Bratislava znie na jeden rok do 30. apríla 2015. V najbližších dňoch bude zaregistrovaný na centrálnej hráčskej matrike CIB v Moskve. Po tom, čo sa bratislavský účastník KHL dohodol na spolupráci so švédskym brankárom Johanom Backlundom, disponuje pred novou sezónou veľmi kvalitnou a vyrovnanou brankárskou dvojicou.
Dvadsaťštyriročný prešovský rodák prišiel do Slovana v lete 2012 z farmárskeho tímu Tampy Bay Lightning Norfolk Admirals. V prvej sezóne s orlom na hrudi odchytal 47 zápasov a s 92,8% úspešných zákrokov a stal sa dôležitým faktorom úspechu Slovana pri postupe do play off KHL. V nedávno skončenej sezóne sa Janus postavil do brány v 41 zápasoch a rovnako patril medzi výrazné opory nášho mužstva. Stabilné výkony posunuli brankára Slovanu aj na dva svetové šampionáty. Slovensko reprezentoval na MS  2013 vo Fínsku a Švédsku a MS 2014 v Bielorusku. Talentovaný gólman bol tiež v širšej nominácii na olympijsky turnaj v ruskom Soči.

HC SLOVAN blahoželá Jarovi Janusovi k novej zmluve a verí, že aj v treťom ročníku KHL bude pokračovať v kvalitných výkonoch a bude jednou z opôr tímu!

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar