Hráčov čakajú horské bicykle

Aj cez sviatky treba trénovať

Letná príprava na novú sezónu naberá pomaly na obrátkach. Pred hráčmi je prvý úplný týždeň prípravy a navyše posledný jednofázový. Od budúceho týždňa budú hráčiť makať nielen doobeda, ale aj poobede.

Už v utorok vyskúšajú hráči horské bicykle. S horskou cyklistikou má menší problém mladý útočník Hudáček. Nie, že by nemal doma žiadny bicykel. Práve naopak. Libor si minulý rok kúpil úplne nový a krásny, no v tejto príprave ho nevyužije, útočník Slovana si totiž kúpil cestný bicykel a na utorňajší tréning potrebuje horský. Posledné dni tak Hudáček netrávi myslením na šibačku, ale usilovne zháňa horský bicykel, ktorý by potreboval požičať na dobu prípravy.

Okrem cyklistiky čaká na hráčov tento týždeň už tradičné fitness v Mladosti a atletika na Interi, či tréning na Kuchajde. Novinkou v tohtoročnej príprave bude tréning na Kolibe. Hráčov tam s veľkou pravdepodobnosťou stretnete v sobotu doobeda.

Hráči majú pred sebou šesť dní tvrdej driny. Po nej bude následovať jeden týždeň dvojfázových tréningov a následne sa reprezentanti Slovana presunú do Tatier na bezmála týždňové sústredenie.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar