Fanshop má pre najmenších počas Kids\' Game niekoľko akcií

Slovan hrá pre deti je motto ďalšieho domáceho zápasu. Fanshop myslí aj na našich najmenších fanúšikov.

Fandiť Slovanu sa má už od detstva, tak určite vezmite na dnešný hokej aj svojich potomkov a cestou na zápas sa zastavte v oficiálnom fanshope. 

Práve štvrtok a Kids\' game proti HC Soči ponúka pre malých fanúšikov niekoľko akcií. 

Po prvé: Prídite si do fanshopu pozrieť našu detskú kolekciu a trúfame si odhadnúť, že neodídete naprázdno. Pripravili sme pre vás totiž zľavu 25% na všetky nezľavnené detské produkty. Nemusia to byť len tričká, čiapky či mikiny ale aj prepisovačky, zošity, náramky alebo peračníky. Stačí sa len zastaviť a my vám radi poradíme.

Po druhé: Kto je Harvy, to určite nie je potrebné pripomínať. Máme pre vás v tejto súvislosti jednu dobrú správu. Vo štvrtok pre vás máme skvelú možnosť odniesť si domov maskota Harvyho a s ním aj Marka Čiliaka alebo Michala Sersena. Ako je to možné? Jednoducho tak, že k plyšovému maskotovi budeme dávať hráčsky šál Slovana úplne ZADARMO. Tak to nezmeškajte, aby sme vášho plyšového kamaráta ešte mali.

Po tretie: Na zápas sa sluší ísť v bojových farbách. V tomto prípade v bledomodrej. Tak zavítajte do fanshopu a deti od nás dostanú klubové samolepky na tvár. Proste len tak, bez nákupu a zdarma. Veď predsa štvrtkový zápas je najmä pre nich!

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar