Fanshop hlási zľavy, 1 + 1 zdarma a dopravu až k vám domov

Pozor, pozor a ešte jedenkrát pozor, fanúšikovia HC SLOVAN. Pokiaľ by vám niečo z nášho fanshopu nemalo uniknúť, tak je to rozhodne táto ponuka.

Sezóna ešte nekončí a preto pre vás oficiálny fanshop HC SLOVAN pripravil koniec januára, ktorý tu zatiaľ ešte nebol:
1) Doprava zdarma.
2) Takmer dve stovky produktov vo výpredaji.
3) Skvelé akcie 1+1, v ktorých budeme rozdávať desiatky darčekov zadarmo.
V pondelok to vypukne. Nakúpte minimálne za 12 eur a dopravu až do domu máte úplne zadarmo. Má to iba dve podmienky: Objednávka musí byť uskutočnená medzi 21. a 23. januárom a platí len na území Slovenska. 
A na čo využiť nejlepšie dopravu zdarma? Začneme postupne…

Máte už svoju čiapku? Nie? Tak to je chyba, pretože zima ešte nepovedala posledné slovo. A pokiaľ si ju kúpite teraz, dosť na tom zarobíte. Počas januára budeme rozdávať k nákupu jednej vybranej čiapky druhú zdarma. V praxi to potom znamená, že drahšiu kúpite a lacnejšiu máte od nás ako darček. Pokiaľ budete objednávať cez e-shop, jednu si vyberte a druhú, ktorú k nej chcete zdarma, napíšte do poznámky objednávky. Vyberať môžete na tejto adrese.

Rovnako ľahko si teraz zaobstaráte detskú šiltovku. Kúpte si dospelú šiltovku s nápisom "Slovan" na boku a jednu rovnakú pre malého fanúšika Slovanu potom prihodíme na cestu. A ak nemáte ešte slovanistický Snap, tak znovu zbystrite. Snap pre deti s navy logom, snap L&L s nápisom Slovan, červený s kruhovým logom a modrý s logom teraz získate tiež v akcií 1+1. Jeden kúpite a druhý dávame zdarma. Postup je rovnaký ako u čiapok. 

Ale nemusíte kupovať len veci v akcií 1+1, aby ste ušetrili. V slovanistickom fanshope letia ceny v januári strmo dole pri takmer dvesto produktoch. Nebojte sa pozrieť si označené zľavové položky na predajni alebo na e-shope.

Pokiaľ siahnete po replike dresu, namiesto 59.90 eur zaplatíte len 45.90 eur, fandres kúpite za 35.90 eur  a trička začínajú už od 8.25 eur. Takže sme u nich zrazili cenu takmer až o polovicu. A to už sa oplatí! Proste januárový megavýpredaj je tu!

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar