Fandite naživo slovenským hokejistom v Kolíne

Už 5. mája odštartujú úvodným buly 81. majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji v Kolíne a Paríži. Slováci sa predstavia v “nemeckej” skupine.


Skupina, v ktorej nás preveria výbery USA, Ruska, Švédska, domáceho Nemecka, Lotyšska, Dánska a Talianska, sľubuje náročné a atraktívne súboje. 
Nenechajte si ujsť príležitosť a využite niektorý z autobusových, alebo leteckých zájazdov. Pripravený je aj exkluzívny charterový zájazd na atraktívny dvojzápas proti Rusom a Američanom.
Pre držiteľov permanentiek "HC SLOVAN KHL 2016/17" je pripravená zľava 5 % zo všetkých zájazdov. Pri objednávke stačí uviesť číslo permanentky (čiarový kód na rube karty) a zľavový kód „HC SLOVAN“.
Z hokejových balíčkov, si vyberie určite každý. Na zájazdoch sa nemusíte už o nič starať, pretože všetko potrebné za Vás vybavia delegáti CK HokejTour.sk. Vašou jedinou úlohou bude poriadne fandiť a ešte viac si celý turnaj užiť na štadióne, v meste alebo vo fanzónach. 

Kompletnú ponuku zájazdov na hokejové MS 2017 nájdete na webe www.hokejtour.sk alebo sa informujte na telefónnom čísle CK HokejtTour.sk 0903 402 464. 
______

K intenzívnemu hokejovému zážitku v 19-tisícovej Lanxess aréne môžete vďaka CK HokejTour.sk pridať aj niekoľko cestovateľských.
Metropola kontrastov
Kolín je moderné, energické mesto, kde sa moderné budovy striedajú so zachovalými chrámami a pamiatkami. Najväčšia pýcha mesta je viditeľná z takmer každého kúta. Je ňou 157-metrov vysoká Kolínska katedrála, ktorá sa stavala neuveriteľných 632 rokov. Vyskúšajte si kondičku a vyšliapte 509 schodov k vyhliadke v jednej z veží. Garantujeme, že nebudete ľutovať.Rýnsky park Je ako stvorený na prechádzku s výhľadom na Kolínsku katedrálu. Odviezť sa sem môžete lanovkou, ktorá vyráža zo stanice pri ZOO a Botanickej záhrade. Výhľad na mesto z pravého brehu rieky si užijete z vyhliadky Triangel, ktorá sa nachádza neďaleko Lanxess arény.Kolín z paluby lodePlavba po Rýne vám ukáže mesto z inej perspektívy, stačí si len vybrať z rôznych trás, ktoré ponúkajú 3 spoločnosti. Lístok stojí 6,80 eur. Z lode uvidíte ďalšiu neodmysliteľnú súčasť Kolína, most Hohenzollern Brücke, ktorý bol Nemcami zničený na konci 2. svetovej vojny, aby bolo mesto chránené pred vstupom ruských vojsk.Srdečnosť a pohostinnosť miestnychPri stretnutiach s miestnymi pochopíte, že nie sú tak typicky nemeckí, ale majú v sebe čosi osobité. Množstvo kaviarní, pubov, pivničiek a uvoľnená atmosféra, ktorá sa nesie starým mestom, je neodolateľná.Byť v Nemecku a neochutnať pivo je ako ísť do Ríma a obísť Koloseum. Hľadajte miestne pivo Kolsch, ktoré sa pije vo veľkosti nášho malého piva, aby bolo stále čerstvé. Čašníci sa naozaj obracajú a budú vám nosiť jedno pivo za druhým, takže ak už pokračovať nechcete, nechajte ho nedopité. Spoločne veríme, že kolínskym pivom sa budú zapíjať najmä slovenské víťazstvá.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar