Extraligu začíname doma s Popradom!

Otvárací zápas sezóny na našom ľade

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na svoj prvý zápas novej sezóny na domácom ľade Slovnaft Arény. Súperom nám bude silný Poprad.

O súperovi aj mieste zápasu rozhodol stredajší žreb. Ten nám určil Popradčanov, ktorí budú prvým slovenským tímom, ktorý si zahrá proti nám v zrekonštruovanej hale. Popradčania patrili minulý rok k milým prekvapeniam a hrali jeden z najlepších hokejov. Nie nadarmo sa mužstvo vedené trénerom Jaškom dostalo do finále. Z hľadiska atraktivity sme dostali veľmi zaujímavého súpera.

Zápas sa odohrá v piatok 16. septembera ešte v neurčenom čase. Nakoľko to bude pre nás úvodný zápas v extralige po návrate na štadión Ondreja Nepelu, úvod zápasu určite prinesie zaujímavý program.

Pri vyžrebovaní Popradu si všetci spomenuli na zápas z prvej sezóny Mareka Urama v Slovane (sezóna 2006/2007), kedy sme taktiež hrali otvárací zápas doma proti Popradu a zvíťazili sme vysoko 6:1 po tretinách 3:0, 2:0, 1:1. Tú sezónu sme aj vyhrali. Neboli by sme proti, aby sa to zopakovalo.

Ďalšou zaujímavosťou bolo vyžrebované číslo. Minulý rok nám vyžreboval športový riaditeľ Oldřich Štefl číslo 5 a skončili sme piaty. Tentokrát jeho ruka vyžrebovala číslo 1...

Kompletný rozpis zápasov nášho klubu vám prinesieme na hcslovan.sk už čoskoro.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar