Do tretice všetko dobré: Slovan príde na námestie!

HC SLOVAN Bratislava sa dohodol s predstaviteľmi samosprávy mestskej časti Bratislava - Staré Mesto na mini exhibícii pre všetkých svojich fanúšikov na vianočnom klzisku v centre mesta na Hviezdoslavovom námestí.


Žiaľ, už dvakrát toto tradičné podujatie pre všetkých fanúšikov "belasých" prekazilo počasie. Po prvý raz ešte vo februári počas olympijskej prestávky bol proti vytrvalý dážď, druhýkrát pred mesiacom zase neobvykle teplé počasie, pri ktorom jednoducho nebolo možné vytvoriť zodpovedajúcu ľadovú plochu.   
Teraz už organizátori pevne veria, že akcii, ktorá sa v minulosti už viackrát úspešne odohrala, či už na Hlavnom alebo Hviezdoslavovom námestí, nič nestojí v ceste. 
Na otvorenú ľadovú plochu na Hviezdoslavovom námestí pred historickou budovou Slovenského národného divadla vykorčuľuje vo štvrtok 18. decembra 2014 o 17:00 h približne desiatka hráčov A mužstva HC SLOVAN. Zostava bude samozrejme poznačená tým, že viacerí hráči si plnia v tomto čase reprezentačné povinnosti, resp. sa zotavujú po zraneniach alebo využívajú jedinú reálnu prestávku v súťaži na krátke návštevy najbližších príbuzných. Potvrdená je zatiaľ účasť Jara Janusa, Jána Brejčáka, Patrika Lužu, Mária Luntera, Matta Murleyho, Ivana Baranku a Petra Ölveckého. Hráčov Slovana privedie na klzisko hlavný tréner Petri Matikainen. Našich chlapcov v 15-minútovom exhibičnom zápase vyzve výber staromestských základných škôl. 
Po skončení exhibičného zápasu budú pre fanúšikov pripravené na ľade súťaže zručnosti, samostatné nájazdy a súťaže o spomienkové predmety HC SLOVAN Bratislava ako aj o voľné vstupenky na najbližšie zápasy Slovana v KHL. Na ľadovej ploche nebude pochopiteľne chýbať maskot Harvy a pôvabné Angels Cheerleaders. Organizátori sľubujú pripraviť priestor aj pre improvizovanú autogramiádu a fototermín fanúšikov s hráčmi. Celú akciu bude moderovať Slavo Jurko. Rezervujte si už teraz kúsok svojho voľného času v predvianočnom zhone na štvrtok 18. decembra a nenechajte si ujsť zábavný podvečer so slovanistami na otvorenej ľadovej ploche Hviezdoslavovho námestia. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar