Do predaja idú aj permanentky pre nových záujemcov

K dispozícii majú na výber zo všetkých voľných miest, na ktoré sa nevzťahuje predkupné právo permanentkárov zo sezóny 2019/20.\r\r

Predaj permanentiek prebieha na štyroch vybraných predajných miestach Ticketportal a tiež online prostredníctvom webu www.ticketportal.sk.

Kúpu permanentky jednoznačne odporúčame iba plne zaočkovaným fanúšikom. Akonáhle sa totiž v priebehu sezóny Bratislava dostane zo súčasného zeleného stupňa Monitoring COVID Automatu do horších stupňov, všetky zápasy počas takéhoto obdobia budú organizované v režime KZ (kompletne zaočkovaní) a podmienkou vstupu na zápas bude doklad o zaočkovaní, ideálne digitálny COVID pass.

V novej sezóne HC SLOVAN uvádza možnosť digitálnej permanentky. Kúpu vo forme digitálnej karty si každý permanentkár bude môcť zvoliť už priamo pri kúpe. V takom prípade mu bude zaslaná mailom do smartfónu, kde si ju pomocou príslušných aplikácií (napr. Wallet) môže uložiť po celú sezónu. Ak sa rozhodne pre tradičnú plastovú kartu, pri kúpe obdrží home ticket/voucher, ktorý si od 30. augusta až do začiatku extraligy jednoducho zamení na predajnom mieste “Zimný štadión Ondreja Nepelu”.

Aj tohtoročné permanentky - digitálne či plastové - budú prenosné. Platia na všetky domáce zápasy základnej časti extraligy (25), domáce zápasy základnej skupiny Champions Hockey League (CHL) (3) a prípravný zápas proti Graz 99ers. Zároveň automaticky zabezpečujú predkupné právo na všetky domáce zápasy play off extraligy, ak doň HC SLOVAN postúpi, za zvýhodnenú cenu, ako aj na každý domáci zápas vyraďovadej fázy CHL v prípade postupu zo skupiny F.  

Ceny tohtosezónnych permanentiek sa pre nových držiteľov pohybujú od 210 do 330 eur v závislosti od sektorov. Cenové zvýhodnenie predstavuje 50 až 127 eur (20-28 %) v porovnaní so súčtom cien vstupeniek na všetky zahrnuté domáce zápasy. 

Každému fanúšikovi, ktorý sa rozhodne zakúpiť si permanentku a aj týmto spôsobom podporí svoj klub, vopred ďakujeme. Sezóna 2021/22 - napriek všetkým opatreniam, ktoré naďalej ovplyvňujú náš každodenný život - môže priniesť veľa radosti a pekných hokejových zážitkov. Slovan si počas nej pripomenie jubilejné 100. výročie od založenia klubu.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar