Dnes vo Zvolene bez viacerých hráčov základnej zostavy!

Maródka je opäť tu

Dnes nastúpia naši hráči na svoj prvý zápas v roku 2011 a hneď proti zdatnému súperovi. V ceste nám stojí Zvolen, no aj opätovná maródka v mužstve.

Do hry stále nezasiahne trojica dlhodobo zranených Vaic, Fruhauf a Nedorost. Dnes navyše bude pre rôzne príčiny chýbať ďalšia trojica hráčov- Kuľha má znova virózu, Demel má problémy so slabinami, Lipiansky sa zotavuje po otrase mozgu.

Podľa slov nášho trénera Zdena Cígera začne mužstvo hrať na štyri útočné formácie a počas zápasu sa hra zredukuje pravdepodobne na tri útoky, čím sa do tempa dostanú najmä starší hráči. So Zvolenom sme túto sezónu v riadnom hracom čase ešte nevyhrali, keď sme Zvolenu strelili na jeho ľade len jeden gól a doma sme podľahli Zvolenu po nájazdoch a raz sme mužstvo vedené Bokrošom porazili v predĺžení.

Zvolenu sa doma v poslednej dobe nedarí, našim hráčom na ľade súperov ide karta. Stretnutie začína o 18.00 a v priamom prenose ho vysiela Sport1. Najbližšie hráme doma v piatok, kedy privítame Martin. Lísky na tento zápas sú v predaji v predajnej sieti Ticketportal a sú v cene od 2,50 EUR.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar