Dnes proti Martinu

Nečaká náš nič ľahké

Dnes nastúpia naši hráči v Martine na už štvrtý vzájomný zápas v tejto sezóne. Bilancia z tejto sezóny je pre nás mierne priaznivá.

17.9 sme doma rozdrtili Martin 6:1 vďaka famóznej tretej tretine, ktorú sme vyhrali 5:0. 10. októbra sme v Martine vyhrali po nájazdoch 5:4, doma sme podľahli hráčom z Turca 1:4, keď sa výraznou mierou podpísal pod výhru Martina bývalý hráč Slovana Marek Uram.

V Martine sme vyhrali posledné dva zápasy. Naposledy sme na ľade Martina nebodovali ešte v roku 2009 ,keď sme prehrali 15. novembra 4:1. V tomto kalendárnom roku sme hrali v Martine dvakrát, v oboch prípadoch sme zvíťazili a v každom zápase sme dali 5 gólov.

Martin naposledy šokoval Banskú Bystricu, keď ju dokazál prekvapujúco zdolať na jej ľade. Naši hráči v zostave aj s Miroslavom Šatanom predviedli strhujúci výkon v tretej tretine proti Zvolenu, keď sa im podarilo z 0:2 vyrovnať a dokonca v predĺžení streliť aj víťazný gól, ktorý pre údajnú hru vysokou hokejkou neplatil. V nájazdoch boli úspešní Zvolenčania.

Do Martina cestuje s mužstvom aj Richard Kapuš, ktorý nehral pre natiahnuté triesla a k dispozícii by mal byť aj Jozef Kováčik, ktorý nedohral zápas so Zvolenom po tvrdej strele do kolena. Chlapcom držíme palce v tomto náročnom zápase. Stretnutie začína o 17.00.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar