Dnes proti Dukle revanš za stredu

Cieľ je jasný: získať tri body a udobriť si fanúšikov

Dnes o 17.30 privítame v našom predposlednom domácom zápase v základnej časti Duklu Trenčín, ktorá bude s najväčšou pravdepodobnosťou našim súperom vo štvrťfinále play-off.

Káder Slovana v poslednej dobe postihla viróza. Dobrou správou je, že niektorí hráči sa už vrátia v dnešnom zápase. S Trenčínom bude hrať Tomáš Bulík, ktorý bol otrasený po nepríjemnom strete s protihráčom v zápase proti Zvolenu, nastúpi už aj Pavol Rybár, ktorý sa vo štvrtok hlásil trénerom na tréningu a k dispozícii bude aj český obraca Cartelli. Rullier by mal v belasom nastúpiť, ak sa nestane nič nepredvítateľné.

Problémy zložiť mužstvo na dnešný zápas má aj Dukla Trenčín. Pre rôzne príčiny jej vypadla hneď trojica najlepších hráčov. Do Bratislavy nepricestuje Pardavý, Jánoš a ani obranca Milan Hruška. Dukla naposledy vyhrala 4:1 a jej výkony nestoja len na spomínanej trojici, i keď sa jedná o citeľné oslabenie.

Vzájomné zápasy v tejto sezóne sú mierne v prospech nášho mužstva. Vyhrali sme trikrát a dva razy sme prehrali. Zaujímavosťou je, že v prípade našich víťazstiev sme ani raz neinkasovali viac ako raz, pričom až v dvoch víťazných stretnutiach sme neinkasovali ani jeden gól. Pri oboch prehrách s Duklou sme inkasovali trikrát.

V belasom sa prvýkrát predstaví naša staronová posila Marek Uram. Stretnutie dvoch odvekých rivalov začína o 17.30, vstupné na stretnutie je od 4 EUR. Lístky sa pomaličky míňajú, zabezpečte si najlepšie miesta včas!

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar