Dnes privítame Banskú Bystricu

Na zápas už len približne 400 lístkov

O dnešný zápas s Bystricou je medzi našimi fanúšikmi veľký záujem. V predvečer zápasu bolo k dispozícii voľných necelých 400 lístkov, zvyšok bol už predaný resp. rezervovaný.

Banská Bystrica sem príde ako mužstvo pôsobiace na tretej priečke. Tú v základnej časti už nestratí a v play-off si zmerá sily so šiestym mužstvom po základnej časti. Podobne ako aj v našej kabíne aj v tej banskobystrickej šarapatila viróza a miláčik tribún Miroslav Lažo pravdepodobne dnes nenastúpi, i keď to nie je úplne vylúčené.

My máme vrásky na čele po zápase so Skalicou. Príčinou vrások nie je len prehra 0:2, ktorá bola už treťou prehrou v rade, ale najmä fakt, že sa nám zranila kanadská posila Joe Rullier. Informácie o jeho zdravotnom stave vám prinesieme ihneď ako bude mať za sebou všetky dôležité vyšetrenia. Jeho štart v dnešnom zápase je otázny podobne ako aj štart Andreja Nedorosta. Ten má problém s ľavou nohou.

Dnešný zápas s Banskou Bystricou je našim posledným zápasom v základnej časti na domácom ľade. Rozhodovať bude Peter Grečko a na čiarach mu budú asistovať Brath a Výleta. Stretnutie začína o 17.30 a lístky sú v cene od 4 EUR.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar