Dnes previanočný bonbónik v podobe zápasu Slovan-Košice!!

Skvelý zápas v Bratislave deň pred Vianocami

Fanúšik Slovana sa na dnešný deň nesmierne tešil. Deň pred Vianocami sa v Bratislave odohrá súboj dvoch špičkových tímov- Slovana a Košíc.

Zápasy medzi Slovanom a Košicami patria k tomu najlepšiemu, čo naša liga ponúka a inak tomu nebude ani dnes. Zápas je beznádejné vypredaný, čo svedčí o obrovskom záujme fanúšikov o tento atraktívny zápas. V belasom drese sa opäť predstaví Miroslav Šatan a chýbať nebude ani Richard Jackman.

V belasom sa predstaví aj Martin Štajnoch, ktorý sa vrátil po zranení. Zranenia postupne utíchajú, na súpiske zranených hráčov je zapísana trojica Fruhauf, Nedorost, Vaic, pričom Fruhauf už začal trénovať.

V tejto sezóne sme sa stretli s Košicami štyrikrát, z toho tri zápasy sme odohrali v Košiciach. Platí pravidlo môj dom, môj hrad. Doma sme Košice porazili 2:0, vonku sme im podľahli 0:2, 1:2 a 4:5 po samostatných nájazdoch.

Košice v tejto sezóne ešte neprehrali dva zápasy po sebe. V utorok prehrali v Banskej Bystrice, kde neuspeli v samostatných nájazdoch.

My naopak ťaháme štvorzápasovú sériu víťazstiev. Naposledy sme vyhrali v Poprade a vo výbornom svetle sa ukázala dvojica Skokan-Buc. Dávid Skokan zaznamenal druhýkrát v kariére 4 kanadské body v jednom zápase, keď strelil dva góly a na dva asistoval.

Zápas, ktorý je jednoznačným šlágrom kola začína o 17.30. Príďte včas, aby ste sa vyhli dlhým radám pred turniketmi.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar