Dnes posledná šanca obnoviť si permanentku

Všetky doteraz nevyzdvihnuté rezervácie budú zrušené a po krátkej technologickej prestávke uvoľnené v pondelok 3. auguta do voľného predaja.


Ak si teda niektorí z vlaňajších permanentkárov ešte chcú podržať svoje miesta, majú na to čas už len do dnes - piatku 31. júla - do záveru otváracích hodín na jednotlivých predajných miestach Ticketportalu. 
Ceny sa v druhej vlne predkupného práva pohybujú v intervale od 320 do 440 eur. Permanentka z druhej vlny je pre stabilného návštevníka domácich hokejových zápasov stále ešte výhodnejšia, ako pravidelná kúpa zápasových vstupeniek. Zľava sezónnej vstupenky oproti súčtu cien zápasových vstupeniek počas sezóny sa pohybuje od 11 do 33 percent.

Voucher "HC SLOVAN KHL 2015/2016" je možné si zakúpiť na základe zaslaného rezervačného čísla na ktoromkoľvek predajnom mieste v sieti Ticketportal.

Na predajnom mieste "Zimný štadión - SLOVNAFT Arena" je možné si zakúpiť už priamo novú plastovú kartu - permanentku na sezónu 2015/2016. Ušetríte tým pádom jednu cestu kvôli zámene vouchera za plastovú kartu.

Od pondelka 3. augusta až do odvolania bude pokračovať predpredaj sezónnych vstupeniek bez akýchkoľvek obmedzení a blokovaných miest v cenách od 350 do 500 eur.
Zároveň bude do predpredaja ponúknutá tohtoročná avizovaná novinka - Permanentka TOP 10 - na vybrané domáce zápasy proti najatraktívnejším súperom. Táto permanentka bude v predaji v limitovanom počte 500 ks.
Informácie o predaji sezónnych vstupeniek získate na hotlinke +421 905 700 909 alebo email: help@ticketportal.sk.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar