Dnes ideme do Martina

Zápas pred teelvíznymi kamerami

Skončilo sa prestupové obdobie a my sa už môžeme sústrediť len na ligové stretnutie. Dnes nás čaká zápas v Martine a zajtra stretnutie s SR 20. V Martine budú prítomné aj televízne kamery a vy si môžete zápas vychutnať v pohodlí vašich obývačiek. Úvodné buly je naplánované na 18. hodinu.

V prestupovom obodbí sa niektoré mužstvá posilnili, niektoré sa naopak oslabili. Medzi tie tímy, ktoré sa oslabili sa radí aj Martin, veď z jeho radov odišli dvaja útočníci- Jaroslav Jabrocký a Marek Uram, ktorý skončil u nás v Slovane a už dnes sa do Martina vráti v belasom drese. Do Turca pocestuje aj naša krátkdobá posila brankár Stanislav Petrík, ktorý ma zmluvu s našim tímom do konca týždňa a bude kryť chrbát mladému Pékovi.

Martin sa nchádza momentálne na ôsmom mieste a čaká ho tvrdý boj o play-off. My už máme naopak miestenku v play-off istú. Vzájomné zápasy z tejto sezóny hovoria v prospech nášho výberu. Doma sme Martin zdolali 6:1 a 5:4, vonku sme vyhrali taktiež 5:4. Martin zvíťazil dvakrát- u nás 4:1, kde úradovala naša nová posila Marek Uram a v Martine 3:2.

Ak ste zvedaví, ako ovplyvnilo prestupové obdobie jednotlivé mužstvá a ako sa Marek Uram predvedie v staronovom belasom drese tak potom nezabudnite si naladiť kanál Sport1 a od 18.00 držať v tomto súboji palce našim chlapcom. Najbliží domáci zápas hráme doma proti Dukle Trenčín.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar