Dnes hráme v Skalici

Záhoráci sú neprijemným súperom

Dnes si naši chlapci zmerajú sily so súperom, ktorý je mimoriadne nepríjemný.

V prvom vzájomnom zápase sme Skalicu zdolali ľahko 6:0, no ďalšie dva sme vysoko prehrali. Na Záhorí sme prehrali 1:5, doma dokonca 2:6. Práve domáca prehra so Skalicou stála Pavla Hyneka trénersku stoličku , ktorého ešte v ten večer nahradil na poste hlavného trénera Zdeno Cíger.

V poslednej dobe sú výkony našich chlapcov od zápasu k zápasu lepšie, čo vyústilo k výbornému výkonu i výsledku proti Dukle Trenčín, ktorú sme doma v utorok zdolali vysoko 5:1. Presadili sa mladí hráči, presadila sa nová posila obranných radov Ric Jackman a presadil sa aj Miroslav Šatan, už tradičným gólom prispel k výhre Kuľha.

V našom tíme momentálne disponuje výbornou formou viacero hráčov. Pavol Rybár predvádza v bráne famózne výkony a aj vďaka nemu sa nám podarilo Trenčín tak ľahko poraziť. Martin Kuľha dal gól v každom z posledných piatich zápasov. Prebúdzať sa začína naša omladina, keď Bakoš i Hudáček zaznamenali proti Dukle po dvoch bodoch podobne ako aj ich spoluhráč z útoku Tomáš Bulík.

Skalica je nepríjemný súper, ktorý dokáže prekvapiť i najsilnejšie tímy, no nevyhne sa ani zakopnutiam proti papierovo slabším súperom. V poslednej dobe šla Skalica výkonnostne i bodovo hore, no posledné zápasy jej nevychádzajú podľa predstáv. Pred sebou má ťažký dvojzápas, keď po zápase s nami pocestujú Záhoraci do Košíc.

Zápas v Skalici začína o 17.00. Bodaj by sa nám podarilo revanšovať sa Skalici za posledné dve prehry a vyrovnať stav výhier a prehier v tejto sezóne na 2:2. Hráčom držíme v tomto ťažkom zápase palce.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar