DJ Slovana hviezdi na MS

Dj, ktorý hráva na domácich zápasoch nášho klubu je stále vo forme

Dj Slovana, ktorý dlhé roky hráva hudbu počas domácich zápasov nášho klubu je zároveň aj DJom počas majstrovstiev sveta a jeho robotu si pochvaľujú všetci fanúšikovia!

DJ Martin začínal na MS ešte v roku 1992, čiže sa nejedná o žiadneho začiatočníka. Málokto vie, že Martin hrával hokej a povolanie dídžeja robí už dlhých 16 rokov. Martin má samozrejme aj recept na vytvorenie lepšej nálady na štadióne. "Keď sa nedarí, točím stále dookola tie najlepšie pesničky, ako napr. We will rock you od Queen," povedal pre denník SME náš DJ.Podľa neho sú najlepšie džingle také, ktoré ľudia dobre poznajú a na ktoré sa chytia, aj keď je nálada na tribúne skleslá. Martin sa zaujímavým spôsobom pripravil aj na majstrovstvá sveta. Sleduje hitparády jednotlivých krajín a následne púšťa obľúbene piesne z tých krajín, ktoré momentálne na ľade zvádzajú neľútostný súboj o dôležité body.

Správny džingel musí mať silný refrén, rytmus a hlavne, pesnička musí byť publiku dostatočne známa. DJ Martin však vie, že nie vždy je vhodné, aby krátku prestávku zaplnil svojim hraním. "Keď ľudia tlieskajo, ja musím byť ticho, lebo ak začnem hrať, hľadisko väčšinou stíche. Dídžej by mal hrať vtedy, keď je ticho a treba rozpumpovať atmosféru."

Vedenie HC SLOVAN Bratislava praje DJ Martinovi, aby hral rovnako dobre ako doteraz aj po celý zvyšok šampionátu a tešíme sa na jeho vyhrávanie počas našich domácich zápasov.

jk, zdroj denník SME


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar