CHL Fan Challenge: súťaž o najlepších fanúšikov v Európe

Popri samotných zápasoch Champions Hockey League prebieha ešte jedna veľká súťaž o to, ktorý klub má najlepších a najzanietenejších fanúšikov v Európe – CHL Fan Challenge.

CHL Fan Challenge prináša aj v tejto sezóne pre hokejových fanúšikov množstvo arkádových hier, ale aj tradičných obľúbených súťaží, ako je každotýždenný Quiz Challenge, hlasovanie o najlepšieho strelca, najlepšieho brankára, najlepšie klubové video, najlepšiu gólovú pesničku alebo najpôsobivejšiu prezentáciu svojho mesta pre cestujúcich fanúšikov.

Fanúšikovia si tiež môžu vyskúšať svoje schopnosti v hre Hockey Manager a pokúsiť sa poskladať úspešnú zostavu na každý zápas. Zároveň môžu tipovať výsledok každého zápasu v hre Prediction Game v skupinovej fáze a neskôr tiež vo vyraďovacej časti. 

Z arkádových hier, ktoré budú rotovať každý týždeň, si môžu fanúšikovia zahrať „Air Hockey“, „Puckman“ alebo „Hand Eye“.

Jediné, čo treba urobiť, je registrovať sa a vytvoriť si čo najskôr vlastný profil na webovej stránke: https://www.chl-fan-challenge.com/register. 

Za účasť v každej z týchto aktivít alebo hier zbierajú fanúšikovia body pre svoj klub, ktorý sa v prípade úspechu bude môcť na konci súťaže pýšiť najlepšími fanúšikmi v Európe. Body však zbierajú fanúšikovia aj pre seba samých. Môžu tak vyhrať celý rad zaujímavých hokejových cien, vrátane tej hlavnej: zájazdu pre dve osoby s VIP vstupenkami na finálový zápas hokejovej ligy majstrov!

CHL Fan Challenge je teda tá pravá šanca ukázať celej Európe, akých skvelých fanúšikov má Slovan Bratislava.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar