Cez fotovýstavu na hokej do Moskvy

Navštívte počas zápasov atraktívnu výstavu fotiek z dovoleniek a športových výletov klientov CK FutbalTour.sk.

Táto originálna akcia je dobrodružnou cestou po svetových metropolách, legendárnych futbalových štadiónoch i hokejových arénach, veľkých životných príbehoch a jedinečných zážitkoch.

Organizátorom výstavy, ktorú teraz nájdete v aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu za sektorom A6 hneď vedľa CEWE Fotozóny, je cestovná kancelária FutbalTour.sk, CEWE a HC SLOVAN Bratislava.

Fotovýstava potrvá až do 15. januára 2019. Počas oboch prestávok hokejového zápasu sú v priestoroch výstavy k dispozícii aj zamestnanci CK FutbalTour.sk, od ktorých sa môžete dozvedieť všetko o aktuálnych zájazdoch a špeciálnych ponukách na tie najprestížnejšie futbalové, či hokejové zápasy na celom svete.
Ak navštívite výstavu počas niektorého z najbližších zápasov, môžete vyhrať zájazd pre dve osoby do Moskvy na zápas Slovana proti CSKA Moskva (15. februára 2019). Stačí sa odfotiť na výstave, zverejniť fotografiu na svojom Instagrame a pridať k nej hashtag #DoMoskvySFutbaltourom. Výhercu vyžrebujeme spomedzi všetkých autorov zverejnených fotiek po 15. januári. Pozn.: Pre fanúšikov so vstupenkami zakúpenými do B sektorov bude počas oboch prestávok otvorený koridor cez evakuačné schodište z B5/6 na A6 a späť.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar