Bulíkov štart v druhom štvrťfinále znemožnila horúčka

V Trenčíne by mal nastúpiť

Fanúšikovia Slovana zaznamenali, že v druhom zápase štvrťfinálovej série proti Trenčínu sme nastúpili v pozmenej zostave. Hoci nepísané pravidlo hovorí, že víťazná zostava sa nemení, tréner Cíger toto pravidlo nemohol uplatniť.  Do zápasu zasiahol Miroslav Preisinger a stalo sa tak na úkor Tomáša Bulíka. Za neučásťou Bulíka sa neskrýva nespokojnosť trénerov s jeho výkonmi, ale menšie zdravotné problémy.

Bulík dostal horúčku a lekár mu predpísal antibiotiká, ktoré však už doužíval. Do Trenčína, kde odohráme v stredu a štvrtok ďalšie dva zápasy by Tomáš mal s mužstvom odcestovať. Zmeny v zostave na ďalšie stretnutia nie sú vylúčené, preto sa aj hráči, ktorí momentálne nehrajú udržiavajú v kondícii. To je aj prípad Rudolfa Jendeka, ktorý v play-off za Slovan ešte nehral. V obranných radoch máme momentálne plno, no Rudo je stále pripravený naskočiť do rozbehnutého vlaku.

Až na Tomáša sú ostatní hráči v poriadku a momentále aj v dobrej nálade, veď úvodné dva domáce zápasy sme zvládli na jednotku. Vo štvrtok 3.3 odvysiela priamy prenos zo štvrtého zápasu našej série Sport1.

jk

 

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar