Angels Cheerleaders rozdávajú počas MS úsmevy na všetky strany

Belasé roztlieskavačky sú príjemným spestrením majstrovstiev sveta

Kto by už len nepoznal naše pôvabné roztlieskavačky, ktoré už mnohov rokov zabávajú fanúšikov na našich domácich zápasoch. Je pravdou, že počas ružinovských sezón na tribúnach chýbali, no pre fanúšikov ich umenia máme dobrú správu: v novej hale budú opäť zabávať všetkých belasých priaznivcov!

V týchto dňoch tancujú dievčatá na majstrovstrovstvách sveta a ich pôvab si všímajú nielen všetci fanúšikovia na štadióne, ale aj televízne štáby z rôznych kútov sveta. Ich vedúca Izabela Briešková tvrdí, že šampionát je náročný hlavne na fyzickú kondíciu. "Z tohto dôvodu sme mali aj špeciálne tréningy. Často sme cvičili aj s činkami, aby dievčatá nabrali silu v rukách," povedala pre Českú televíziu. Na majstrovstvá sveta je k dispozícii približne 30 dievčat. Angels Cheerleaders fungujú cca. 10 rokov a stali sa neodmysliteľnou súčasťou našich zápasov.

Tancujú pre divákov a preto je na mieste spýtať sa ako sa k nim fanúšikovia správajú. "Sú slušní," hovoria svorne dievčatá, ktoré sa o seba vedia postarať. Dotieravých fanúšikov vedia umravniť, v prípade núdze je k dispozícii bezpečnostná služba na štadióne.

Všetci v Slovane sa už na belasé dievčatá veľmi tešíme a aj z reakcií fanúšikov je jasné, že ich prítomnosť na domácich zápasoch je viac než žiadaná. Veď pohľad na naše dievčatá vie zlepšiť náladu aj v tie dni, kedy to našim chlapcom na ľade nejde podľa predstáv.