Ako si kúpiť permanentku do \"kotla\"

Žiadosti o permanentky do \"kotla\" na B6 prijíma občianske združenie Verní Slovanu.

Ak máte záujem stať sa súčasťou slovanistického "kotla" v tradičnom sektore B6, aj keď ste tam doteraz permanentku nevlastnili, máte teraz šancu. 

Žiadosti o kúpu permanentiek v cene 140 eur prijíma oficiálny fanklub HC
SLOVAN Bratislava - občianske združenie Verní Slovanu na emailovej adrese: r.kostolanyi@gmail.com.

Sektor B6 má kapacitu približne 250 miest a aj keď v súvislosti s konaním MS 2019 v ľadovom hokeji museli byť doň opätovne namontované sedadlá, po dohode vedenia o.z. Verní Slovanu s vedením HC SLOVAN a bezpečnostným manažérom Marekom Bednárikom v ňom na zápasoch Slovana bude opäť povolené stáť. "Kotol" na B6 je špecifický tým, že od majiteľov permanentiek a vstupeniek do tohto sektoru sa očakáva celozápasové aktívne povzbudzovanie domáceho tímu, znalosť jednotlivých sloganov a skandovačiek, spolupodieľanie sa na príprave chorea, ako aj účasť na ďalších aktivitách fanklubu v priebehu sezóny.

Kúpu permanentky do tohto sektora preto v žiadnom prípade neodporúčame niekomu, kto neuvažuje o aktívnom povzbudzovaní počas zápasov a láka ho iba nižšia cena v porovnaní s niektorými inými sektormi hľadiska.

Ak máš záujem stať sa v novej sezóne súčasťou slovanistického kotla na B6, stačí sa čo najskôr prihlásiť a registrovať na vyššie uvedenom kontaktnom maili. Následne obdržíš mailom rezervačný kód na kúpu permanentky v Ticketportal.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar