5 dôvodov prečo ísť zajtra na zápas Slovan-Trenčín

Zajtra revanš za obrovskú hanbu z Púchova

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia už zajtra na domácom ľade na svoj predposledný domáci zápas v základnej časti. Súperom je silná Dukla Trenčín. My sme v stredu utrpeli jednu z najpotupnejších prehier Slovana za posledné roky a zajtra sa jednoznačne chceme revanšovať. Ponúkame vám 5 dôvodov, prečo zajtra prísť na hokej:

1. Príde náš odveký rival- do Bratislavy príde Dukla Trenčín, jeden z našich najväčších rivalov a zápasy s Duklou sú vždy vybičované a vypäté až na maximum. Zápasy Slovana a Dukly prinášajú presne to, po čom fanúšik túži. Tvrdé súboje, rýchla hra, vybičované emócie na ľade i na tribúne- veď víťazstvo nad Duklou má vždy krásnu príchuť.

2. Návrat Urama- po necelých dvoch sezónach sa do Bratislavy vrátil Marek Uram. Hráč, ktorý nám praktický sám vystrielal titul v jeho prvej sezóne v Bratislave si odkrútil už dva zápasy v belasom, no oba na ľade súpera. Zaznamenal v nich tri kanadské body a zajtra sa útočník s číslom 79 vráti prvýkrát v drese Slovana na náš domáci ľad. Marek sa určite bude chcieť predviesť vo výbornom svetle.

3. Premiéra Rulliera- ak pôjde všetko ako má, tak zajtra sa v belasom drese predstaví prvýkrát aj naša nová posila do obrany Kanaďan Joe Rullier. Tvrdý obranca má čistiť priestor najmä pred našou bránou. Kanaďania sú tvrdí chlapci a zajtra určite nebude núdza o zopár tvrdých hitov.

4. Zápas proti pravdepodobnému štvrťfinálovému súperovi- s veľkou pravdepodobnosťou sa vo štvrťfinále predstavíme práve proti Dukle Trenčín. Máte tak dobrú možnosť vidieť naživo v akcii nášho možného súpera vo štvrťfinále. Dukla má množstvo skúsených a dobrých hráčov, čo by malo byť zárukou jej kvalitného výkonu na našom ľade.

5. Revanš za stredu- prehra so SR 20 sa stala senzáciou všetkých novín a našich fanúšikov riadne rozhnevala. Padali výroky ako najväčšia hanba v histórii klubu a podobne. Hráči si uvedomujú, že pošpinili meno Slovana a zajtra sa ho chystajú očistiť. Tým spravným očistením bude oduševnený výkon od prvej do poslednej sekundy, obrovský tlak na hráčov Dukly, častá streľba, nekompromisná hra vzadu a snaha streliť Dukle čo najviac gólov. Ľudovo povedané, pred bránou Dukly bude horieť ľad pretože hráči sú odhodlaní predviesť svoj najlepší výkon, aby si udobrili všetkých nahnevaných fanúšikov.

Zápas Slovan-Dukla Trenčín začína zajtra o 17.30 a vstupné je od 4 EUR. Veríme, že vás uvidíme na tribúnach a že hlasivkami poženiete Slovan vpred za ďalším víťazstvom nad Duklou Trenčín.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar